KADIN DOSTU KENTLER, UYGULAMA VE YAPILAR

Yayınlanma Tarihi: 10-12-2015

Değerli Dokuz Eylüllüler,

Kadın Dostu Kentler, Birleşmiş Milletler Projesi olarak çok önemli çalışmalar ve etkinlikler içeren bir projedir.

Projenin İzmir Koordinatörü Semra Ulusoy, proje kapsamında uygulama ve temel proje yapısını, üniversitemiz Mimarlık Fakültesi’nde 16 Aralık 2015 Çarşamba günü anlatacak.

Kadın Dostu Kentler programı, kentsel yaşam alanlarından başlayarak büyük bir farkındalık ve eğitim projesidir.

Bu bağlamda kadın araştırma merkezimiz DEKAUM da İzmir ili çerçevesinde ilçe belediye ve kaymakamlıklarında daire başkanları ve müdürlük düzeyinde toplumsal cinsiyet farkındalığı ile kadına yönelik şiddete karşı önlem ve mücadele mekanizmaları üzerine düzenlenen eğitimlere destek vermiştir.

Mimarlık Fakültesi Konferans Salonu’nda 10.30-12.00 arası gerçekleşecek sunuma katkı ve desteğinizi bekleriz.
16 aralık