25 Kasım Kadınlara Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü

Yayınlanma Tarihi: 15-11-2017

Kadın Hakları ve Sorunları Uygulama ve Araştırma merkezi (DEKAUM) olarak 25 Kasım Kadınlara Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası  Mücadele Günü sebebiyle Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Derslikler Binası Kurucu Öğretim Üyeleri Konferans Salonunda saat 12.30 – 13.15 arasında  etkinlik gerçekleştirilecektir.

Konuşmacılar:

Prof. Dr. Diğdem Müge SİYEZ, Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi, “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Bağlamında Cinsel Taciz ve Cinsel Saldırı”

Yard. Doç .Dr. Tijen DÜNDAR SEZER Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi, “Uluslararası Belgelerde Kadına Yönelik Şiddet”

Doç .Dr. Özlem BELKIS, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, “Üniversitede Cinsel Taciz ve Saldırıyla Mücadele”

25 Kasım